Clatite cu dovlecei, ceapa verde si marar – Reteta Video Copy

Ingrediente:

  • 2 dovlecei

  • 4 fire de ceapa verde

  • cateva fire de marar

  • 1 ou

  • 50 gr de gris de orez/faina (daca e prea lichida compozitia puteti sa mai adaugati putin)

  • sare, piper dupa gust 

  • ulei

Mod de preparare:

  1. Intr-un bol spargem 1 ou si-l amestecam cu grisul.
  2. Intr-un bol mai mare radem dovleceii si ii stoarcem de zeama.
  3. Adaugam ceapa taiata rondele si mararul maruntit.
  4. La amestecul cu dovlecei punem grisul cu ou.
  5. Condimentam cu sare si piper.
  6. Luam cu o lingura din compozitie si prajim pe ambele parti intr-o tigaie incinsa, la foc mic. Dupa ce le-am prajit le punem pe servetele de hartie sa mai absoarba din ulei.
  7. Clatitutele se pot servi alaturi de un sos din iaurt cu marar si usturoi.